Spill på NASCAR

Som en stor sport som fortsetter å vokse internasjonalt, tilbyr de fleste utenlandske nettcasinoene odds på å spille på de to største NASCAR racing-seriene – Nationwide Series og Sprint Cup Series. Når man sammenligner NASCAR med Formel 1 racing, er det et par store fordeler med å satse på NASCAR. Det er normalt 36 Sprint Cup og 35 Nationwide Series-løp per sesong, mens Formel 1 vanligvis bare kjører 17 til 19 løp i sesongen. Dette betyr at det er mange flere muligheter for betting i NASCAR, spredt ut over hele året. I andre motorsporter rundt om i verden, kan noen få sjåfører dominere en sesong. NASCAR er mye mer konkurransedyktig, og mange ulike førere vinner løp hvert år. Dette skaper større odds for hver sjåfør, og flere interessante spillalternativer.

 

Hvordan satse på NASCAR Racing

Å plukke den riktige vinneren av et løp og matchup-spill er de mest populære måtene å satse på NASCAR. På noen online bettingsteder er også pallplasseringer tilgjengelig. Langtidspill for Sprint Cup kan bli funnet på de fleste nettsteder, og noen bookmakere tilbyr også slike spill for Nationwide Series og Camping World Truck Series.

 

Nedenfor forklarer vi de forskjellige typer NASCAR-spill, men hvis du allerede er kjent med spilltyper og ønsker å komme i gang, bør du velge en av våre anbefalte bookmakere for å få den beste velkomstbonusen før du setter dine innsatser.

 

Plassere innsats på vinneren

Riktig vinnerspill er selvforklarende. Velg sjåføren du tror vil vinne og plasser innsatsen din. Hvis han vinner, vinner du. Hvis han taper, taper du. Siden NASCAR er en sport hvor mange fans har en favorittsjåfør, er disse de mest populære typer NASCAR-spill.

 

Mange liker likevel å sette innsatser på 2-3 førere per løp. For eksempel kan du ta favoritten til en 5/1 odds, en annen relativ favoritt til 12/1 i odds, og en som det er usannsynlig skal vinne med en odds på hele 30/1. Om en av disse vinner vil du fortsatt sitte igjen med gevinst, og denne vil selvfølgelig være høyest om outsideren slår til og vinner.

 

Match-up-spill

NASCAR match-up-spill kommer vanligvis i to former, head-to-head og standard match-up. Head-to-head består av to førere, og din jobb er å finne ut hvilken sjåfør som vil ha best plassering av disse to i løpet. Standard match-up-spill består av tre eller flere sjåfører (vanligvis 5-6), og målet er det samme – å velge hvilken sjåfør som vil ha det beste resultatet. For å holde disse spillene interessante og konkurransedyktige, setter de generelt sjåfører som anses å være tett matchet mot hverandre. For eksempel vil du ofte finne de fem beste sjåførene i ett match-up.

 

Match-up-spill er svært populære av et par grunner. Først, med bare et lite antall sjåfører å velge mellom, er disse mye enklere innsatser å vinne enn direkte vinner. For det andre er det en viss mengde “flaks” involvert i NASCAR. Så, selv om du plukker sjåføren med de høyeste oddsene i en bestemt match-up, vil du alltid ha en anstendig sjans for å vinne.

 

NASCAR utfall-spill

I idretter som fotball, basketball eller amerikansk fotball, tilbyr nesten alle online bettingselskapet et solid utvalg av utfall-spill. Det er annerledes i NASCAR, hvor noen spillsteder har et fint utvalg, og andre ikke tilbyr noen i det hele tatt. Store løp som Daytona 500 trekker mer spillinteresse, så de fleste bookmakere tilbyr et bedre utvalg av odds for løp som disse.

 

Noen typiske utfall-spill i NASCAR:
● Blir sjåfør X å havne topp 5?
● Vil sjåfør Y vinne et løp denne sesongen?
● Vinnende bilnummer – partall eller oddetall?

NASCAR langsiktige spill

Langsiktige spill er innsatser basert på de endelige resultatene av en sesong eller begivenhet. I NASCAR tilbyr de fleste online bookmakere langtidsspill for vinneren av Sprint Cup Championship og Nationwide Series Championship. Noen få steder tilbyr også slike spill for Camping World Truck Series.

 

Noen online spillsteder legger inn odds for NASCAR bare noen dager etter at forrige sesong er avsluttet, mens andre venter til sesongen er i ferd med å begynne. Også noen steder lukker disse innsatsene når sesongen begynner, mens andre kontinuerlig oppdaterer odds og holder dem åpne langt inn i sesongen.

 

Siden NASCAR-sesongene består av et stort antall løp og mange forskjellige vinnere, vil det ofte være spenning i Sprint Cup og Nationwide Series-mesterskapet helt til slutten, som gjør slike spill veldig underholdende. Ulempen med langtidsspill i NASCAR er at det tar lang tid å få en utbetaling. Hvis du har satt innsatsen din i januar eller februar før sesongen begynner, vil du ikke motta dine gevinster før i slutten av november når sesongen til slutt er ferdig. For uformelle spillere som ønsker å ha det gøy, skaper ikke dette så mye bekymring. Men for seriøse og profesjonelle spillere er dette for lang tid å knytte opp mye av saldoen på spillkontoen sin. Av denne grunn anbefaler vi at seriøse spillere holder sine langtiddspill moderate, helt ned til maksimalt 1% av spillkontoen.

Comments are closed.