Racing for Pinks

Fart, spenning, grom lyd, fete stereoanlegg, enorme turboer og kanskje bare littegrann nitrous for litt ekstra trøkk. Høres det kjent ut? Kjenner du blodet bruser? Du er ikke alene. Bil er en flott hobby, og for mange er det bilen og bilsport som er selve livet. Man tilbringer utallige timer i garasjen, ferie er et fy-ord som bare betyr mindre penger til bilen og det vil man ikke ha noe av! Bilsport og styling av biler er ikke noe nytt. Selv om det er først de siste 20 årene denne kulturen har vokst seg virkelig stor i Norge, er det en kultur som stammer fra USA som vokste fram etter andre verdenskrig.

Etterhvert som bilindustrien i USA vokste utover 50- og 60-tallet, ble bilen et statussymbol og det var ingenting som var viktigere enn å ha en kul bil når man endelig var 16 år gammel og fikk lappen. Subkulturen som vokste fram i USA på denne tiden har preget store deler av verden i alle år siden, og selv i dag er det mange som holder seg til biler fra denne tiden. Selv i Norge har vi bilklubber som bare kjører veteranbiler og gjerne kler seg slik de gjorde på 50- og 60-tallet. Hver sommer arrangeres det utallige stevner over hele Norge der alt handler om bil og 60-tallet.

Om du også skulle ønsket du levde på denne tiden, eller kanskje du drømmer om å kjøpe en 62 Mercury men ikke helt får økonomien til å strekke til, kan det være en løsning å besøke et at de mange nettcasinoene man finner på Norgesautomaten.review. Ikke bare kan man vinne betydelige summer som kan se en komme i mål slik at man kan bestille seg drømmebilen, men man kan også leve ut litt av 50- og 60-talls drømmen med automater som Racing for Pinks. Dette er en automat som oser 50-tallets USA, da ivrige racere kjørte om kapp og vinneren vant vognkortet (pink slip) til den andre bilen.

Høyoktanspill fra Microgaming

Microgaming er kjent for å utvikle den ene fantastiske automaten etter den andre. Med lang erfaring og evnen til å alltid benytte det beste av teknologi har de overrasket og gledet spillere gjennom en årrekke. Racing for Pinks en intet unntak. Dette er en høyoktans-automat med action fra første stund. Spilleautomaten har 243 vinnende linjer på 5 hjul, slik at man får alle sjanser til å vinne stort. Automaten er ultramoderne og full av actionfylte animasjoner og et bonusspill på turbo som de har kalt “Bonus Race”. Kom først over målstreken i dette episke dragracet og du vil multiplisere innsatsen din 175 ganger. En større multiplikator er knapt mulig å finne på en automat i dag. Pink Slips har også gratisspinn, wild- og scattersymbol. Det er bare å spenne fast sikkerhetsbeltet, for her blir man sittende.

Bonus Race

Bonusspillet på Racing for Pinks er et av de beste bonusspillene noen gang på en automat som dette. Spillet gir en muligheten til å delta i et godt gammeldags dragrace hvor alt står på spill. For å kvalifisere seg for løpet, må man bare lande et av “Bonus Race”-symbolene som kan vises på hjulene en og fem i hovedspillet. Så snart man gjør det, vil bonusspillet åpne seg i en egen skjerm. Så velger man startspor, lag og hvilken av de herlige racerbilene man vil benytte. Nå er alt klart og man må bare vente på at flagget går ned, før man spinner ned over banen mens dekkene hyler og turboen gisper etter mer luft. Krysser man linjen først, vil man gå videre til neste nivå og motta en ny multiplikator som avgjør den endelige gevinsten etter at bonusspillet er over. Totalt er det 5 løp, og vinner man samtlige får man en multiplikator på 175 ganger egen innsats fra hovedspillet. Dette er en fenomenal spilleautomat og man trenger ikke å være bil-nerd for å nyte denne skjønnheten fra Microgaming.

Comments are closed.