Odds – Formel 1

Å spille på odds er både enkelt og underholdende. Formel 1 er en av de mest populære bilsportene i verden, og det tilbys selvsagt odds på løpene. Man kan satse penger på enkeltløp eller på sammenlagtvinnere. Man trenger heller ikke å være en ekspert for å spille på odds, for oddssidene gir en indikasjon på hvem som regnes som favoritter. Før du satser penger, kan du også sammenligne oddsene på flere ulike sider. Det er nemlig ikke slik at alle oddssider gir de samme oddsene.

Sats penger på førermesterskapet

formel11Hvis man satser penger på førermesterskapet, vedder man på hvem som kommer til å vinne sesongen sammenlagt. Ikke overraskende er det Lewis Hamilton som er favoritten i sesongen 2016, etter at han ble verdensmester i 2015. Andre førere som har lave odds er Nico Rosberg og Sebastian Vettel. Det er viktig å huske at odds er basert på tidligere prestasjoner. Oddsene sier selvsagt ikke med sikkerhet hvem som vinner, for det kan skje veldig mye i løpet av en sesong. En fører kan få tekniske problemer, og dermed miste mange poeng. Derfor kan også en av de med dårligere odds slå til og vinne. Det er dette som gjør oddsspill så spennende.

Sats penger på lagene

Det kåres også verdensmestere for konstruktører. Konstruktørtittelen gis til det laget som klarer å samle flest poeng. Hvert lag har to førere, og det er ikke sikkert verdensmesteren blant førerne tilhører det vinnende laget. Lagets plassering avhenger av prestasjonene til begge førerne. Mercedes er favoritt til å vinne sesongen 2016, med Ferrari som nummer to på oddsen. Men igjen kan det dukke opp uventede problemer som fører til at favorittene ikke lykkes. Alt kan skje innen idrett, og det er jo nettopp derfor folk elsker å følge med. Plutselig kan en outsider slå til og vinne hele greia.

Gode oddssider på nettet

Norske oddssider pleier å tilby odds på Formel 1. Man må på nettet for å satse penger på denne sporten, for det er bare nettcasinoer som har odds på bilsport her i landet. Klikk her for å finne gode oddssider på nettet, hvor du kan lese gode tips og vite at du satser pengene dine på et trygt nettsted. Ved å sammenligne oddsen på flere sider, får man ikke bare en bedre oversikt over de antatte vinnersjansene til hver fører, man kan også se hvor man får mest igjen for pengene dersom den valgte føreren vinner. Lave odds betyr at man får lav utbetaling dersom vedkommende vinner, men lave odds betyr også at man har større sjanse til å vinne tilbake pengene man har satset. Da velger man selv om man vil spille med høy eller lav risiko.

En lang sesong

Verdensmesterne i Formel 1 kåres på slutten av en lang sesong. Sesongen 2016 starter 20. mars, og varer helt til 27. november. Det hender at vinnerne er klare lenge før sesongen er ferdig, men det hender også at det er spenning helt til siste løp. Noen ganger kan man satse penger på enkeltløp, men vanligvis er det sammenlagtvinnerne man kan satse på, altså hvem som blir kåret til verdensmester i november.

Comments are closed.